OhOhMama is verhuisd!

0 comments

Featured | 20/02/2018

Laatst kreeg ik de waarom op deze sites geen updates meer staan. Nou, het antwoord is simpel: OhOhMama.nl is verhuisd. Je kunt nu nieuwe blogs vinden op OhOhMama.nl Het is nog niet helemaal klaar, maar we doen ons best!

Te zijner tijd zal deze site worden opgeheven. Maar ik zie je heel graag terug op OhOhMama.nl

Afbeelding: © Teri Soares
ID 4134616 | Dreamstime Stock Photos

Hallo Black Friday (ik kocht een poppenhuis)

‘Nee hoor, ik kijk niet zo naar die Black Friday aanbiedingen’, zei ik onlangs nog tegen de buurvrouw. ‘Er zit niet vaak wat voor mij bij.’ Dat soort dingen moet je natuurlijk nooit zeggen. Dat is vragen om problemen. Vandaar dat ik vanochtend al om 8.00 een poppenhuis kocht. Op Black Friday natuurlijk.. continue reading..

De vakantie is weer geboekt. Bonjour Frankrijk.

Eerlijk gezegd stond mijn hoofd de afgelopen weken niet naar het boeken van de zomervakantie. Met dank aan werk, een verbouwing, een kat die nog steeds spoorloos is en de voorbereidingen voor de feestdagen. Maar mijn vriend heeft het heft in handen genomen: de vakantie is geboekt.  continue reading..

Toch nog gekocht: de Songbird Serenade My Little Pony

Laatst schreef ik dat alle cadeaus voor mijn twee meiden binnen had. Nou, niet helemaal. Mijn kleuter wilde namelijk wel héél graag de Songbird Serenade My Little Pony. Een probleem? Het kreng was uitverkocht. Tot nu.  continue reading..

Een nieuw jasje voor OhOhMama.

Mijn hoofd loopt momenteel een beetje over. Met dank aan werk, een verbouwing en een nieuwe site. Jazeker, samen met iemand die alles van websites weet, ben ik druk bezig om OhOhMama een nieuw jasje te geven.  continue reading..

17 november op NPO3: het Kinderen voor Kinderen Concert

‘Dit is gruwelijk eng, eng, maar ik ben niet bang, bang’ van Kinderen voor Kinderen galmt hier al weken door ‘t huis. Geen wonder dat mijn kleuter het Kinderen voor Kinderen Concert op vrijdag 17 november op NPO3 wil zien. Al neem ik ‘m ook maar even op. continue reading..

Op maandagochtend op luizencapejacht.

Aan het begin van de eerste klas van de kleuter kregen we de gelegenheid om een luizencape aan te schaffen. Dat deden alle ouders. Maar nu vraag ik mij af waarom, want die luizencape van de kleuter was vanochtend al voor de derde keer zoek.  continue reading..

Nigella: At My Table is vanaf 14 november op 24Kitchen te zien.

Nigella Lawson. De keukenprinses bracht al verschillende populaire kookboeken uiten kreeg evenveel succes met haar bijbehorende kookprogramma’s. Nigella: At My Table is haar nieuwste kookboek. En het gelijknamige kookprogramma ‘Nigella: At My Table’ is vanaf 14 november te zien op 24Kitchen. continue reading..

De lampionnen staan klaar. Het is weer tijd voor Sint Maarten.

De zelfgemaakte lampionnen staan klaar, net als de lichtjes en natuurlijk de twee plastic tassen. Je hebt ‘m waarschijnlijk al door: vanavond is het Sint Maarten. Mijn dochters kunnen niet wachten.  continue reading..

De kleuter mag afzwemmen voor A. Hallo Hatchimal!

Onlangs kregen we goed nieuws te horen: de kleuter mag afzwemmen voor haar zwemdiploma A. En wat vraagt ze al máánden als beloning voor deze prestatie? Een grote Hatchimal. Ja, die Hatchimal. Maar ja, ik heb ‘m toch besteld.  continue reading..