River Island

Zweden wint het Eurovisiesongfestival met ‘Euphoria’ van Loreen

Het was een mooi eind van een lange week Eurovisiesongfestival: de gedoodverfde favoriet Zweden won. Voor het geval U het helemaal gemist hebt? Dat was dus Loreen met Euphoria. Eventjes werd ze in het klassement op de hielen gezeten door Rusland en Servië, maar dat duurde niet lang. En dat is maar goed ook, want de winst was volledig terecht.

En omdat wij niet de luligste zijn en zeker tien blogs gewijd hebben aan het songfestival plus nog vaker hebben gestemd op Zweden, gaan we het liedje gewoon in deze blog slingeren. Kunnen we meteen afspreken dat we elkaar volgend jaar in Stockholm zien. We worden er zelf bijna euforisch van. Tot volgend jaar!

© 2012, Danielle. All rights reserved.

2 Responses to “Zweden wint het Eurovisiesongfestival met ‘Euphoria’ van Loreen”

  1. Guidje says:

    Woeoeoehoeoeoe! Wat een coole chick!

    En nu Nederland ook es achter een goede dance productie aan. Zo’n beetje de enige muziekstijl waarin we wereldwijd meetellen. Op het gebied van pop en rock is Nederland toch een ontwikkelingsland.

    • Danielle says:

      Dat is ze zeer zeker. Ik wil ook zo’n coole chick die uitkomt voor Nederland volgend jaar. Ben het helemaal met je eens, misschien moeten we eens iets gaan doen met dance. Dat pop, rock en – niet te vergeten – het levenslied, worden ‘m niet!

Leave a Reply