River Island

In love with Sterretje: aflevering 4 – ‘Ik drink jouw bloed als tomatensap!’

Je zult maar als meisje het hart van Tony willen veroveren in het onvolprezen tv-programma In Love With Sterretje. Dan heb je het niet makkelijk. Dat ligt niet aan Tony zelf, maar des te meer aan de andere mede-kandidaten. Daar zitten een aantal angstaanjagende exemplaren tussen. Gelukkig voor de andere meiden is Lynn net weggestuurd, maar dan hebben we altijd Daisy nog. Zij jaagt deze aflevering vooral Stephanie de stuipen op het lijf …

Lynn eruit

Geen wonder, want van de twaalf meiden zijn er nu nog zeven over. En dat betekent dat de meiden het spel steeds slimmer moeten spelen om zichzelf in de kijker bij Tony te blijven spelen. Dat moet natuurlijk wel op een goede manier gebeuren, want voor je het weet eindig je als Lynn en word je er uit geknikkerd.

Al was Kiki wel enigszins verbaasd. ‘Ik had gedacht dat Kim naar huis zou gaan.’ Dat had Daisy nou niet gedacht. ‘Ik ben blij dat Lynn naar huis is,’ grijnsde ze. ‘Ik ben zo opgelucht. Ik baal er niet van. Ik heb ervan genoten. Ik heb ook geen doei tegen haar gezegd.’ Nee, het was wel duidelijk dat Daisy blij was dat haar aartsvijand was opgerot. ‘Ik ben blij dat ik haar sowieso heb overwonnen,’ vertelde ze met een stoere blik aan de andere meiden. Kiki was stiekem ook blij dat ze weg was. ‘Ze was best wel knap.’ Dat vond Mandy best meevallen. ‘Nou, zonder foundation …’ Kiki lachte. ‘Kijk, dat bedoel ik. Ze heeft alleen maar een mooi koppie. Ze is het tegenovergestelde van een plork.’

Even vergeten wat een PLORK is? Dan verwijs ik U even hier naar toe. Opdat U het nooit meer vergeet.

Maar dat Kiki zonder blikken of blozen het woord PLORK – toch niet echt een fraaie benaming voor vrouwen – in de mond nam, zei genoeg over haar plan om Tony te veroveren. ‘Ik wil echt voor hem strijden.’ Dat kon zij en de rest van de meiden meteen gaan doen bij de volgende opdracht.

Peddelen

En nee, ze hoefden geen economische vraagstukken op te lossen. Het enige dat ze moesten doen is op hun knieën op een surfboard op het water te zitten, dan te peddelen naar een rots in de zee, een bochtje maken en zorgen dat ze als eerste terug op het strand kwamen. De twee meiden met de snelste tijden kwamen in aanmerking voor een date met Tony.

Simpel toch? Nee dus. ‘Dit heb ik nog nooit gedaan!’ riep Daisy die er desondanks niet uitzag alsof dit haar ervan zou weerhouden om de snelste tijd neer te zetten. Kim had er natuurlijk helemaal geen zin in. ‘Oh nee, weer zo’n sportieve opdracht.’ Andere meiden keken juist wat bedrukt toen ze zagen in wat voor wetsuits ze zichzelf moesten hijsen.

Vreemd genoeg lukte dat.

Konden we overigens niet zeggen van de start van sommige meiden. ‘Ik begon helemaal achteraan, want ik viel er meteen vanaf,’ riep Kathelijn. Maar eerlijk is eerlijk, ze klom er snel weer op en peddelde vervolgens als een dolle verder. Dat probeerde Stephanie ook. ‘Maar die peddel was loodzwaar.’

Natuurlijk ging het met Kim metéén mis. ‘Ik ben echt niet sportief. Ook niet aangelegd.’ En dus kreeg Kim – héél toevallig – binnen anderhalve minuut last van een énorme astma-aanval. ‘Ik dacht, ik kap ermee,’ riep ze na afloop. Tony zag het allemaal hoofdschuddend aan. ‘Kim kreeg spontaan een astma aanval. Die wist niet hoe snel ze d’r haar moest redden. Ze had wel iets beter haar best kunnen doen.’

Nee, dit leverde Kim geen punten op.

Blonde Kiki  ging – hoe kan het ook anders – wel als een speer over het water. ‘Ik zag iedereen achter mij verdwijnen. Ik deed het rustig aan en als iemand anders bij mij wat dichter in de buurt kwam, ging ik wat sneller.’ En wie was die iemand anders? Daisy natuurlijk. Alleen ging er een klein dingetje mis bij haar. ‘Het ging wel goed tot ik een bocht moest maken. Ik kreeg die bocht niet voor elkaar!’ en dus bleef Daisy gezellig bij de rots aan het kloten. Net als Yoanna die van haar plank af viel. ‘En toen kwam ik vast te zitten op een rots.’ Hoe charmant. Kathelijn haalde dan weer wel haar achterstand in. Ze was zelfs zo snel dat ze probeerde Kiki in te halen. Dat lukte niet trouwens. Ook dat constateerde Tony. ‘Kiki was aan het harken. Ze was net een bouwvakker.’

Maar dat leverde haar mooi wel de overwinning op. Kathelijn was een goede tweede. Daisy, Stephanie en Mandy sleepten hun board teleurgesteld op het strand. Maar niet getreurd, want zij mochten dan weliswaar niet op date met Tony, volgens Tony en Bridget zat er ook voor hen nog een verrassing in.

Kiki keek uitermate tevreden. ‘Ik doe niet aan sport, maar het gaat me goed af.’ Ook Kathelijn grijnsde van oor tot oor. ‘Ik vind dit echt leuk.’ Stephanie was niet écht blij met haar troostprijs. ‘Kathelijn zat telkens vlak voor me. Ik baalde echt gruwelijk.’ Ook Kim deed nog een poging om te zeggen hoe erg ze het allemaal vond. ‘Ik vond het heel erg dat ik niet had gewonnen, maar ik baal zo van de opdrachten!’ En Daisy? Die probeerde de winst van Kiki ernstig te relativeren. ‘Het moest zo zijn, anders waren ik en Kiki weer samen op date gegaan met Tony.’

Al droop de jaloezie van haar gezicht af.

Ruzie in de Super

Vooral omdat de achterblijvers in het huis ook nog samen in de supermarkt moesten besluiten wat ze die avond gingen koken. ‘Het was een grote kibbelstrijd,’ riep Daisy. Mandy had het ook niet naar haar zin. ‘In de super met vier of vijf meiden, oh nee!’ Kim schoot ook bijna in de stress. ‘De een wil pasta, de ander macaroni. Nou ja, dat is ook pasta, ik dacht, laten we kip tandoori maken. We hebben nog geen kip gezien.’

Wat een prachtig idee van Kim. Alsof ze op Gran Canaria óóit gehoord hebben van een maaltijdpakket voor Kip Tandoori. Kim, dat eten ze in Almere Buiten. Niet op Gran Canaria. Maar eerlijk is eerlijk, dat wisten de andere meiden ook niet. En dus vroeg Stephanie maar een medewerkster waar toch ‘the dressing for chicken tandoori’  stond. De medewerkster keek haar stomverbaasd aan. Stephanie begreep er niets van. ‘Dressing is wel een universele naam voor saus.’

Maar dat was niet het enige probleem waar Stephanie mee kampte, want natuurlijk zat ook Daisy haar weer eens op de nek. Dat lag – volgens Daisy dan – niet aan – hellup – Daisy. ‘In het begin begon ik mijn bek open te trekken, maar Stephanie nam het over en toen dacht ik: laat maar lekker gaan.’ Dat deed ze natuurlijk niet. ‘Daisy was alleen maar aan het klagen,’ zuchtte Kim. Yoanna vond het zo mogelijk allemaal nog vermoeiender. ‘Wat een ellende met die meiden, dit wil ik nooit meer doen.’

En Stephanie? Voor de lieve vrede besloot ze zich maar aan te passen. ‘Op dit moment hebben Daisy en ik best wel veel spanningen en irritaties en we gaan een beetje elkaar uit de weg. Dit om ruzie te voorkomen.’ Geen wonder dat de meiden hun zoektocht naar de Kip Tandoori staakten en besloten om maar nasi te maken.

Iedereen blij. Voor eventjes dan.

Een date met Kiki en Kathelijn

Nee, dan hadden Tony, Kiki en Kathelijn het toch een stuk leuker voor elkaar. Voor de gelegenheid had Tony de twee meiden meegenomen naar een idyllisch plekje waar al een Flamenco danseres op hen wachtte. De meiden kregen namelijk danslessen. In – drie maal raden – flamenco. Kiki vond het énig. ‘Dat vind ik leuk om te leren. Was heel erg culturistisch.’ Ja, dat woord gebruikte ze echt. Kathelijn was ook enthousiast. Al wilde het bij haar niet zo goed landen. ‘Die passie die de danseres erin legde, kon ik niet. Jammer, want met stapjes alleen kom je er niet.’ Maar je kunt zeggen van Kathelijn wat je wilt, ze deed haar uiterste best.

Maar ga maar eens een lekker potje Flamenco dansen als de danseres het even niet voordoet. Zelfs Kiki raakte de draad kwijt.  ‘Toen stond die vrouw niet voor mij en toen was ik het kwijt.’ Dat gold niet alleen voor Kiki, maar ook voor Kathelijn. Tony keek intussen goedkeurend toe en velde meteen een oordeel. ‘Kiki kon meer pasjes onthouden en keek me aan tijdens het dansen. Kathelijn doet het heel goed en ze beweegt echt Antilliaans. Daar heb ze natuurlijk ook gewoond.’ Tony vond het allemaal wel heftig. ‘Het is echt wennen als iemand zo voor je strijdt.’

En dus koos hij voor Kiki. Die won een time-out van tien minuten tijdens het diner.

Ook de thuisblijvers was het inmiddels gelukt om de nasi te maken, de keuken intact te laten en elkaar geen pijn te doen met alle potten, pannen en messen. Mandy durfde het zelfs aan om een vraag over de date te stellen. ‘Wat vinden jullie ervan dat andere twee op date zijn?’ ‘Hartstikke leuk!’ kirden de anderen. Zelfs Daisy bleef cool and collected. ‘Ik lig er niet wakker van. Kiki wil nog lang geen kinderen.’

Inderdaad Daisy, dream on.

Tony en zijn dates waren intussen ook romantisch aan het tafelen. Geduldig legde hij uit aan de andere twee meiden hoe ze mosselen moesten eten. Dat wist Kiki niet. Ook de eerste hap vond ze niet écht geweldig. ‘Zo vies is het niet, het gevoel dat ik een schelp in mijn mond heb …’ Tony had het naar zijn zin. ‘Die meiden hebben alles geproefd en dat vind ik knap. Moeten ze vaker doen, alles proberen,’ zei hij suggestief. En vooral voor de meiden voerde hij met een stelletje dode scampi’s een prachtig toneelstukje op.

Een mooi moment voor Kiki om een time-out in te lassen. Met als gevolg dat Kathelijn tien minuten lang zich niet in de buurt van de tafel mocht vertonen. En dus kreeg Kiki meteen de gelegenheid om Tony een paar vragen te stellen. Daar had ze duidelijk over nagedacht. ‘Voor wie heb jij een voorkeur,’ riep ze tegen Tony. Die wist wel raad met deze vraag. ‘Ze zijn allemaal heel verschillend, maar jij hoort zeker bij de voorkeur. Ik zou hier zeker verliefd kunnen worden.’ Kiki knikte tevreden.

Kathelijn wachtte het einde van de time-out een tikkie zenuwachtig af. ‘Ik denk wel dat hij een oogje heeft op Kiki.’ Kiki was zelfs overigens ook niet geheel ontevreden over het verloop van de date. ‘Het is gezellig met z’n tweeën en als het daarmee begint, kan het alleen maar goed lopen …’

Samen stappen

Tony verhoogde de feestvreugde door aan te kondigen dat hij de meiden na afloop van de date niet naar huis zou brengen, maar dat ze gezellig op stap zouden gaan. ‘Supervet!’ riepen de beide meisjes in koor. Al baalden ze wel een klein beetje toen ze zagen dat de nummers 3, 4 en 5 – respectievelijk Stephanie, Kathelijn en Mandy – als troostprijs ook mee mochten. ‘Ik zei tegen Kath, ik weet niet of ik dit wel leuk moet vinden,’ riep Kiki.

Al snel sloeg de teller uit naar ‘niet leuk.’

Van een gezellige date veranderde sfeer opeens in een keiharde concurrentiestrijd. Stephanie vatte het maar even goed samen. ‘Iedereen wilde het liefst zo lang mogelijk met Tony praten. Het was een gevecht om een persoon en iedereen was bezig voor hem te dansen. Het ging nergens over!’ En daarom besloot Daisy het maar over een andere boeg te gooien. ‘Ik zag Daisy al janken en ik dacht: doe normaal!’ riep Kiki die het tafereel van een afstandje met een sigaret gade sloeg.

Daisy huilt

Daisy haalde dan ook alles uit de kast. Achteraf was ze daar ook best blij mee. ‘Ik vertelde dingen die voor mij belangrijk waren en ik vond dat hij dit moest weten.’ Kiki wist precies waar Daisy het over had. ‘Ze vertelde dat ze niet goed lag in de groep. Ik had het helemaal met haar gehad.’

Ze was niet de enige.

Ook Tony had niet bijzonder veel trek in een huilende Daisy. ‘Ik ben niet van de AA en niet van de praatgroep.’ Al probeerde hij haar nog een beetje te kalmeren. ‘Je bent echt een leuke meid,’ riep hij nog. Maar intussen bewees Tony dat mannen wel degelijk kunnen multitasken. ‘Ik keek met mijn linkeroog en rechter broekzak naar de dansvloer wat er allemaal langs liep.’ Dat had Daisy natuurlijk helemaal niet door. ‘Het was nog een belangrijk gesprek en het was even emotioneel.’

Nee, Daisy had geen idee wat voor blunder ze gemaakt had. Zelfinzicht is blijkbaar niet één van haar talenten. Vraag Lynn en Stephanie maar.

En zo kwam er toch een eind aan een mooie, lange avond. En verrek, Tony bleef zelfs alleen achter. ‘Volgens mijn moeder moest ik netjes blijven. Me niet laten zien als Tony uit Oh Oh Cherso. Niet meteen het bed induiken met een meisje. Maar nu ben ik met twaalf vrouwen op stap en sta ik hier alleen. Ik ga weer terug die tyfustent in, want hier gebeurt het niet.’

‘Ik drink jouw bloed als tomatensap!’

In de villa gebeurde wel wat. En dat ‘wat’ heette een dronken Daisy. Met een fles Malibu tussen de benen geklemd gaf ze vooral Stephanie een veeg uit de pan waar de honden geen brood van lusten. Het viel ons nog mee dat ze geen sigaret uitdrukte in het gezicht van Stephanie herself. Die werd namelijk gedwongen om antwoord te geven op de vraag ‘of ze Daisy zag als concurrent of als iemand die niet bij Tony past.’

Stephanie deed nog een poging om hier serieus op in te gaan. ‘Jij hebt een lieve kant en een kant waar ik me ziek aan irriteer.’ Dat had ze beter niet kunnen zeggen, want Daisy ging nu compleet los. Dat leverde dit soort prachtige pareltjes op: ‘Ik kan me irriteren dat jij denkt dat je gaat winnen, die strijd wordt nek aan nek. Ik ben een pitbull. Ik laat niet meer los. Ik drink jouw bloed alsof het tomatensap is. Ik vreet jou, ik ben klaar met jou!’

Maar het kon nog véél erger. ‘Als jij mij op je zwakke punten pakt, lig jij straks tussen zes planken. Dat kan ik met iedereen als ik wil!’ Stephanie keek haar geschrokken aan. ‘De boodschap is duidelijk,’ zei ze zacht. Al probeerde ze wel haar kalmte te bewaren. ‘Als jij mij in de grond wil stampen, prima, dan zien wie het laatst lacht.’ Maar ze was wel onder de indruk. ‘Je kon zien dat Daisy het écht meende.’

Ehm ja. Kent U het boek en de gelijknamige Misery waarin die psychopaat een bedlegerige auteur bedreigt? Aan die psycho deed Daisy ons denken. Alleen dan enger. Maar dat kon ook door die fles Malibu komen.

Excuses van Daisy

De volgende ochtend was Daisy – vraag ons niet hoe – weer een beetje bij zinnen gekomen. ‘Ik wil sorry zeggen. Stephanie, je was voor mij echt het pispaaltje,’ riep Daisy. Kathelijn ergerde zich zichtbaar. ‘We zitten hier niet meer op de kleuterschool. Het is echt heel zielig.’ Mandy had er wel begrip voor. ‘Het spel wordt harder, Er komt fight bij.’

Natuurlijk toonde Daisy stiekem geen berouw. ‘Ik heb spijt van sommige dingen die ik gezegd heb, maar dat ik haar gewaarschuwd heb, heb ik geen spijt van.’ Het enige waar zij natuurlijk bang voor was, was dat Tony dit vroeg of laat ter ore zou komen. En zie je er daar dan maar eens uit te lullen. Voor het eerst waren we het eens met Kim die de boel luid en duidelijk samenvatte. ‘Hopelijk rot ze zo snel mogelijk op.’

En Stephanie? Die aanvaardde de excuses. ‘Ik heb geen zin in gedoe.’

Onderlinge nominatie: Daisy en Stephanie in de gevarenzone

Het was dan ook niet vreemd dat de stemming een beetje timide was bij het zwembad toen Bridget zich meldde voor de wekelijkse onderlinge nominatie. Zeker omdat iedereen wel wist wie genomineerd ging worden. Dat was – zonder twijfel – Daisy. Dat wist ze zelf overigens ook. Al stemde Stephanie tot ieders verbazing blanco. ‘Ik ga de ruzie niet opzoeken.’

Een beetje wrang dat zij naast Daisy ( ‘vervelend dat jij ruzie zoekt’) ook genomineerd was. De reden was volgens Bridget bekend. ‘Ze geloven je niet helemaal dat je hier voor Tony bent.’ Dat ontkende Stephanie weer. ‘Ik ben hier niet voor mijn rust. Strijd zal er altijd zijn en voor de rest is het een wel-niet spelletje.’

Daisy was natuurlijk niet verbaasd. ‘Die nominatie had ik zien aankomen na wat er gisteren is gebeurd.’

‘Wat je van beren leren kan’

Bridget probeerde de stemming er weer een beetje in te krijgen. ‘We gaan wel wat leuks doen!’ riep ze tegen die meiden die amper reageerden. ‘Kennen jullie het nummer van Balou uit de film Jungle Book?’ ‘Ja!’ riepen de meiden en begonnen acuut het nummer te zingen. Dat vond Bridget een goed teken. ‘Je leert hem helemaal kennen, want de bedoeling is dat jullie je eigen tekst erop schrijven. Het is het favoriete nummer van Tony uit al zijn Disneyfilms!’ Dat vond Kiki maar raar. ‘Wel een beetje gek dat hij nog steeds houdt van Disney.’

Maar wat ze nog niet wist, was dat het Tony’s hobby was om vooral schunnige teksten te bedenken. Wat dacht je van deze: ‘Wat je van Tony leren kan is dat je masturberen kan.’ Nee, daar dachten de meiden niet over na. En dus bedachten ze in duo’s vrolijke liedjes met een bijpassende act. Dat ging Mandy en Kathelijn best goed af. En ook Daisy en Kiki leken er uit te komen. Maar bij Kim, Yoanna en Stephanie werd het weer een drama. ‘Ik dacht: dit wordt drie keer niets. Wat een drama,’ riep Kim. En ook Stephanie was niet vrolijk te krijgen. ‘Wat een ellende.’

Dat was ook duidelijk te zien aan hun act. ‘Met die berenoren en sproeten zagen ze er een beetje klungelig uit,’ oordeelde Tony. De tekst van Kiki en Daisy vond hij dan wel weer aardig. Al werd het liedje van Kathelijn en Mandy officieel goedgekeurd. Hij vond het vooral fijn dat Mandy aan het einde van het liedje hem een zwarte neus gaf en honing op zijn hand smeerde. ‘Omdat jij onze knuffelbeer bent.’

Tony was vooral overduidelijk gecharmeerd van Mandy en geen wonder dat hij haar verkoos boven Kathelijn. ‘Ik vind Mandy wat spontaner,’ was zijn drogreden. Stephanie zag de vonken overslaan. ‘Ik  merk wel dat hij Mandy leuk vond en dan wil je die graag beter leren kennen.’

Date met Mandy: de eerste kus

En dus nam hij de kleine Mandy de bergen in voor een goed gesprek en een lekkere BBQ. Geen idee of ze echt verlegen was, maar Mandy speelde met verve de rol van het ingetogen meisje. Zo antwoordde ze alleen in eenlettergrepige antwoorden, dronk ze vooral water, at ze geen vis en keek ze Tony amper aan. Vreemd genoeg leek Tony dit helemaal niet erg te vinden. En ook Mandy wekte de indruk dat ze nerveus was. ‘Ik heb de kriebels in mijn buik. Hoop dat hij dat ook heeft!’

Nou, dat had Tony zeker, want voor we het wisten waren we beland in een enorm flirterig gesprek. En warempel, daar was-ie: de eerste kus. Vond Tony niet meer dan logisch. ‘Ik moest toch kijken of het wel potentieel relatiemateriaal was.’

De meiden in de villa vermoedden intussen nog niets. Kathelijn hing relaxed op de bank. ‘Ik ben totaal niet jaloers. Ik heb gisteren al een date gehad. Jaloezie is verspilling van mijn tijd, daar doe ik geen tijd.’ Kim en Kiki bespraken de stand van zaken in het zwembad. Vreemd genoeg hadden ze een groot vertrouwen in Mandy. ‘Tony vindt haar wel leuk, maar zij houdt de boot wel af.’ Dat dacht Daisy ook. ‘Mandy zei dat ze niet zou zoenen.’

En weet je wat je ook nooit moet doen? Een andere vrouw vertrouwen. Dat gaat altijd mis.

Mandy hield na afloop van de date dan ook lekker haar mond tegen de rest van de meiden. Daar had ze een reden voor. ‘Ik vind dit heel eng omdat ik nog niet weet wat de andere meiden denken en voelen voor hem. Kan zijn dat hij ook andere meiden zoent, maar dat hoort bij het spel.’ En daarom hield Mandy haar mond dicht. ‘Het was wow!’ wilde ze alleen maar kwijt. De andere meiden vertrouwden het voor geen meter. ‘Er gaan wat roddels in de wandelgangen dat er is gezoend,’ riep Stephanie. ‘De anderen vonden dat niet leuk,’ riep Kathelijn die toch al niet aan jaloezie deed.

En Tony? Voor hem was de zoektocht pas begonnen. ‘Ik ga een goede strijd leveren, want ik ga niet op een paard wedden.’ En even hoopten we voor Mandy dat ze iets meer was dan een proefkonijn.

Ceremonie

Maar welke raspaardjes mochten dan in de stal blijven van Tony. Dat besliste hij in de ceremonie. Natuurlijk werden Daisy en Stephanie meteen in de gevarenzone gezet. Vooral Stephanie kneep ‘m. ‘Ik gun Daisy niet het plezier om mij te zien gaan.’ Met andere woorden: Stephanie vertikte het om de nieuwe Lynn te worden.

Mandy had meer geluk in die categorie. Zij mocht – hoe verrassend – blijven van Tony. Dat gold voor Kiki. ‘Soms wil je nog wel verdwijnen in de groep, moet ik je even zoeken. Maar voor nu, je bent nog interessant genoeg. Je mag blijven,’ riep Tony die dit keer niets zei over haar jonge leeftijd. Kiki was vreemd genoeg opgelucht. Je hoort tenslotte ook niet iedere dag dat je ‘voor nu nog interessant genoeg bent.’

Dat was Yoanna blijkbaar niet meer, want ook zij moest meteen door naar de gevarenzone. Yoanna schrok. ‘Ik was heel erg geschrokken omdat ik toch heel braaf was geweest.’ En van die woorden schrokken wij dan weer. Wat nou braaf? Brave meisjes komen in de hemel, maar brutale meisjes komen overal. Yoanna, knoop dat in je oren!

Kathelijn mocht dan wel weer door naar de volgende ronde. Net als Kim. ‘Ik heb mijn twijfels gehad, maar geïnformeerd bij mensen in de groep. Die mag je bedanken, want jij mag blijven,’ riep Tony tegen Kim. Onze lieve blondje keek nu nog verbaasder. Ze zag eruit alsof ze iedereen ter plekke wel dood wilde knuffelen.

Dat kon, maar dan moest Tony eerst nog wel een keuze maken uit Daisy, Stephanie en Yoanna. Wie mocht blijven en wie mocht vertrekken? Stephanie was als eerste aan de beurt. ‘Je bent weer genomineerd door de meiden. Ben je nu een bitch of ben je een concurrent? Maar tijdens het stappen hebben we goed gepraat. Dat mag je vaker doen. Je mag blijven,’ oordeelde Tony.

Het gezicht van Daisy was onbetaalbaar.

Nu verwachtte ze zeker dat ze er uit geknikkerd zou worden. Maar dat werd ze niet. Ook tot onze stomme verbazing mocht ze blijven. ‘Daisy, dit is de laatste keer!’ gaf Tony als waarschuwing mee. En aangezien hij dat ook eerder tegen Lynn zei, weten we dat het niet lang meer duurt of Daisy gaat er ook uit.

En dus was het Yoanna die de aftocht blies. Daar had Tony zo z’n redenen voor. ‘Ik vind haar een topper, maar ik had geen gevoelens voor haar.’ Yoanna bleef er tamelijk rustig onder. ‘Ik kan er niets aan doen. Als ik een tijdmachine had gehad, was ik wel terug gegaan.’ En dan zou Daisy ongetwijfeld zijn mee gegaan.

Volgende week

In de volgende aflevering doen de meiden een spannende bikinishoot voor Tony en maakt iemand wel een héél lelijke uitglijder tijdens een speciaal potje voetbal.

© 2012, Danielle. All rights reserved.

4 Responses to “In love with Sterretje: aflevering 4 – ‘Ik drink jouw bloed als tomatensap!’”

 1. emma says:

  geweldig, heb flarden gezien (kan er niet naar kijken want mijn man kan er niet tegen) en vooral Daisy’s uitspraak in de supermarkt vond ik mooi: Misschien hebben ze ook Nederlandse dingen en dan kunnen we Griekse Kofta maken of zo
  Ze bedoelde met Nederlandse dingen natuurlijk Knorr wereldgerechten maar toch vond ik het prachtige logica.

  • Danielle says:

   Haha, de Knorr Wereldgerechten! Ik was even de naam kwijt, maar zo heten die pakketten natuurlijk. Dank! En Daisy en haar logica. We zouden d’r een héél blog aan kunnen wijden.

   Enne, als je man er niet naar wil kijken, kan je natuurlijk nog altijd overwegen om het gratis en voor niets terug te kijken bij RTL XL. Krijg je nog meer van Daisy’s logica mee ;-)))

 2. Ik mag bloedzakjes drinken heel veel heel veel
  groetjes paola de paauw roosendaal 75 dicther mollaaner

Leave a Reply