River Island

Fashiontrend lente 2012: In the Navy

4 comments

Fashion | 11/03/2012

In the Navy,’ zongen de mannen van The Village People ooit al uit volle borst. En wij kunnen dit voorjaar met ze meezingen, want de marine-look is overal te zien in de winkels. Denk veel rood-wit-blauw met een tikkie zwart. Je zou toch acuut bijna op zoek gaan naar een bijpassende marinier.

Want inderdaad, het wordt weer voorjaar en dat betekent dat we op Scriptgirl.nl opnieuw de leukste modetrends weer voor je op een rijtje zetten. Met onze favoriete kleding, schoenen en accessoires. En nee, dat vinden we helemáál niet erg.

We beginnen meteen bij een fijn basisstuk: een marineblauwe skinny. Deze is van Ichi en kost 49.95. Ga je ook niet meteen failliet aan. Al kunnen de durfallen onder ons kiezen voor een wit short. Gelukkig zit je met deze witte chino altijd goed.

En natuurlijk hoort daar ook een top bij. ‘Ship Ahoy!’zegt het al en de boothals past er ook perfect bij. Aanmonsteren maar voor 39,95.

En het het voorjaar is natuurlijk heerlijk, maar aan het eind van de middag kan het wat frisjes worden. Dan is deze trui van Esprit behoorlijk handig. En past er nog perfect bij ook. Al kan je ook nog altijd een rood-wit gestreepte bolero aantrekken.

Vergeet vooral de schoenen niet. Je kunt kiezen voor saaie bootschoenen ( kuch) of andere gezellige instappers, al zijn deze ballerina’s van Fabz wel héél elegant. En je kunt ze nog opvouwen in je tas ook. Altijd handig als je op een boot je schoenen moet uittrekken,

En bij de look hoort natuurlijk ook een tas. Wat dacht je van deze rood-blauwe tas van Little Marcel?

© 2012, Danielle. All rights reserved.

4 Responses to “Fashiontrend lente 2012: In the Navy”

  1. Silvia says:

    Hoi Daan, alle trossen los vandaag! Ben inmiddels al om voor de marinelook. Gewapend met m’n Ship Ahoy shirt (moest ik echt hebben) en laid back broek in vrolijk blauw sprint ik nu weer naar het volgend terras. Op de Josies uiteraard 😉 …. Heel veel zonnige groetjes uit Utrecht. Silvia

  2. lana says:

    ah man. net nu ik mijn nautisch getinte kinderwagen de deur uit heb gedaan…

Leave a Reply