River Island

En dit zijn de meisjes in Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf

Ik heb in tijden niet zo uitgekeken naar een nieuwe seizoen van een realityprogramma. Dan heb ik ‘t natuurlijk over Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf. Helemaal nu ik weet welke meisjes meedoen. En als we zo de namen eens lezen, weten we zeker dat deze persoonlijkheden gaan botsen. Waarschijnlijk is de spiritualiteit dan ook ver te zoeken …

Zoals bekend doet natuurlijk ook de winnares van vorig seizoen, Britt Dekker, mee. Voor de rest zijn ‘t allemaal nieuwe namen. Behalve voor de mensen die ook fanatiek de realityprogramma’s hebben gevolgd. Komen ze dan:

Bibi Breijman: Bibi kennen we ook als kabouter uit Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol. Ziet er lief en klein uit, maar kan behoorlijk van zich afbijten als ‘t moet.

Britt Davids: Deze Britt kennen we nog uit New Chicks. Briljant luidruchtige Brabantse chick die nooit te beroerd is om haar mening te geven.

Daniëlla: Dit blondje kennen we nog uit Beauty & The Nerd.

Jenna Didd: Jenna kennen we ook uit Dames en Heren in de Dop. Is een kampioen in zeuren, werd desondanks toch nog tweede. Leverde altijd wel leuke tv op.

Pricsilla: Bekend uit Beauty & de Nerd. Wilde toen al bewijzen dat ze geen dom blondje is. Zal ze ongetwijfeld nog steeds willen.

Renée Trompert: Hier verheugen we ons nog ‘t meeste op. Renée was dé bi-atch uit het laatste seizoen van Benelux Next Top Model. Was uitermate ambitieus en competitief. Dat zijn nog eens eigenschappen die van pas komen in Echte Meisjes …

Roos van Gelder: The Little Princess in Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol gaat op survival. Lord have mercy. Dat komt niet goed met dat nephaar en die nepnagels …

Tessa Kort: We hadden al Renée uit BNTM, maar dat is een doetje vergeleken bij Tessa die al eerder meedeed aan dat programma. Grof gebekt, snoeihard met een eigen mening. Tessa levert vuurwerk, da’s nu al duidelijk.

– Maria: Deze blondine schijnen we nog te kennen uit Take me Out …

Nee, laat dat nieuwe seizoen maar komen. We zijn er nu al klaar voor.

Update: volgens Net5 wordt Echte Meisjes op Zoek naar Zichzelf een heuse road movie. Toe maar …

Bron: Wikipedia

Foto: Zappen.blog.nl

© 2012, Danielle. All rights reserved.

2 Responses to “En dit zijn de meisjes in Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf”

  1. Maria says:

    Fout! Ik zie helemaal geen Jennifer en Yosie… 🙂

Leave a Reply