River Island

Voor 100 euro een compleet nieuwe outfit? Ga naar Primark

2 comments

Fashion | 08/12/2011

Zin in een compleet nieuwe garderobe voor 100 euro? Dat kan bij de uit Ierland afkomstige winkelketen Primark. Vestigingen waren al te vinden in Rotterdam en en Hoofddorp. En vanaf vandaag nu ook in Zaandam. Wedden dat ook deze winkel wordt overspoeld met kooplustige vrouwen?

Want Ierland mag dan wel als een van de eerste landen getroffen zijn door de crisis, dat betekent nog niet dat Primark slecht draait. Integendeel. Want waar ketens als H&M terrein verliezen, krijgt Primark juist meer invloed. Zonder hulp van grote reclamecampagnes. Daar doet Primark namelijk niet aan. Kost teveel geld en iets moet toch de kosten laag houden. Daarbij weten de klanten zo ook wel de winkels te vinden. En dat heeft een reden.

>> Lees meer over Primark

Dat zijn de trendy items en de spotgoedkope prijzen. Zo betaal je soms maar twee euro voor een paar handschoenen of heb je voor dik twintig euro een hip colbertje in je kast hangen. Ook de meiden met grotere maten komen aan hun trekken, want ook die kledingstukken zijn ruim voorradig. Geen wonder dat de Primark-winkels zo geliefd zijn. Dat zal in Zaandam vast niet anders zijn.  Nu hopen dat die Primark ook in Amsterdam of – beter nog – in Friesland neerstrijkt. Heb ik er ook nog wat aan.

© 2011, Danielle. All rights reserved.

2 Responses to “Voor 100 euro een compleet nieuwe outfit? Ga naar Primark”

  1. Yvonne says:

    Primark komt in Den Haag.
    😉

Leave a Reply