River Island

Schoenen Shoppen bij Shoebaloo

0 comments

Webshops | 07/12/2011

Iedere vrouw die in Amsterdam woont of er wel eens gaat shoppen, kent Shoebaloo. Dat zijn die winkels waar ze geweldige schoenen van merken als Alexander McQueen, Fendi en Lanvin verkopen. And guess what? Je hoeft niet meer aan Amsterdam voor die geweldige schoenen. Je kunt ze tegenwoordig ook in de webshop van Shoebaloo aanschaffen.

En ja, daar word ik bijzonder blij van. Want ik mag dan wel weer terug naar Friesland verhuisd zijn, dat betekent niet dat mijn liefde voor schoenen een stille dood gestorven is. Integendeel, ik vrees dat ik nu nóg blijer word van een stel goede hakken van Dolce & Gabbana. Overigens kan je er niet alleen terecht voor hakken, maar ook voor laarzen, sneakers en fijne merktassen ben je bij Shoebaloo aan het goede adres.

Deze webshop heeft maar één nadeel. En dat zijn de prijzen. Voor een paar schoenen ben je al snel een paar honderd euro kwijt. Voel je je daar schuldig over? Denk dan vooral aan Carrie Bradshaw uit Sex and the City en deze quote: ‘But I rationalized that my new shoes shouldn’t be punished just because I can’t budget.‘ Waarschijnlijk zou zij als eerste die webshop van Shoebaloo leeg kopen.

>> Ga hier naar de webshop

© 2011, Danielle. All rights reserved.

Leave a Reply