River Island

Nieuw op RTL5: Raising Hope

0 comments

Film & TV | 06/12/2011

De laatste afleveringen van Oh Oh en Cherso en New Chicks zijn achter de rug en dat betekent weer een gloednieuwe dinsdagavond met nieuwe afleveringen van Glee, New Girl en Raising Hope. En dat laatste is weer een comedyserie die in de VS best aardig scoort en vanavond voor het eerst door RTL5 wordt uitgezonden.

De serie draait in eerste instantie om de 23-jairge James, het enige kind van Virginia en Burt Chance. Op een mooie dag loopt hij een aardig meisje tegen het lijf waar hij een passionele nacht mee beleeft. Een beetje jammer dat deze vrouw een gezochte misdadigster is en er een prijs staat op haar hoofd. Maar dan wordt ze aan de politie uitgeleverd en belandt ze in de gevangenis.

Ze blijkt nog eens ter dood veroordeeld te zijn en dat terwijl ze ook nog eens zwanger is van James. Hij wordt acht maanden later dan ook uitgenodigd door deze Lucy en nadat zij geëxecuteerd is, blijft James over als enige voogd van dochter – eh, Princess Beyonce – eh, Hope. James rest niets anders dan samen met vader, moeder en overgrootmoeder Hope op te voeden. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot …

>> Lees meer over Raising Hope

Eerlijk is eerlijk, de verhaallijn klinkt in eerste instantie een tikkie ongeloofwaardig. Maar geef desondanks deze serie toch een kans, want de verhaallijnen pakken alsnog best komisch uit. Voor een Amerikaanse comedy dan. Dat Raising Hope op IMDB op een schaal van 1 tot 10 een 8.4 krijgt, zegt al genoeg. Nu de Nederlandse kijkers nog.

Raising Hope is vanaf 6 december te zien op RTL5 om 22.20

© 2011, Danielle. All rights reserved.

Leave a Reply