River Island

Ad Visser, Britt Dekker en de meisjes van Oh Oh Cherso in Echte Meisjes in de Jungle 2?

Het gonsde al van de geruchten wie allemaal mee zou doen in Echte Meisjes in de Jungle 2, maar dat oudgediende Ad Visser het programma gaat presenteren, komt als een donderslag bij heldere hemel. Benieuwd hoe hij het kan vinden met de winnares van Echte Meisjes in de Jungle 1, Britt Dekker en de meisjes van Oh Oh Cherso. Want er wordt gefluisterd dat ook zij meedoen …

Ad Visser in TopPop
Voor de mensen die na 1990 zijn geboren en Ad Visser helemaal gemist hebben? Deze inmiddels 64-jarige was de presentator van het legendarische muziekprogramma TopPop. Daarin draafden artiesten van wereldformaat op die wanhopig hun nieuwste hit playbackten terwijl ze ook nog achtergronddanseres Penny de Jager moesten ontwijken. Na drie minuten werden de acts het decor uitgebonjourd door Ad-met-zijn-kekke-bril die weer één of ander te gek introotje opdreunde voor een andere band. Heerlijke tv. Heerlijke man.

Daarna is hij iets met spiritualiteit gaan doen. Geen idee wat precies.

Echte Meisjes in de Jungle in Nepal
Maar waarschijnlijk is hij daarom ook gekozen, want hij zou zich voor de opnames van Echte Meisjes in de Jungle 2 nu bevinden in Nepal of all places. Daar gaan namelijk tien andere realitymeisjes gaat ze op zoek naar zichzelf. De makers zouden zich hebben laten inspireren door het boek Eat, Pray, Love. En wie dat boek heeft gelezen, weet dat zweverigheid en spiritualiteit daarin behoorlijk de boventoon voert. Net een klusje voor Ad Visser.

Bibi en Roos uit Oh Oh Cherso?
Eens kijken of de meisjes daarmee uit de voeten kunnen. Volgens bronnen die al op eerdere blogs op Scriptgirl.nl hebben gereageerd gaat het onder meer om Bibi en Roos uit Oh Oh Cherso, Britt uit New Chicks en Tessa uit Holland’s Next Top Model. Als het waar is, zou dat énorm leuk zijn. Twee Haagsche poppetjes, een Brabantse chick en een bi-atch in Nepal. De Nepalezen zullen niet weten wat ze overkomt. En wij waarschijnlijk ook niet.

© 2011 – 2012, Danielle. All rights reserved.

2 Responses to “Ad Visser, Britt Dekker en de meisjes van Oh Oh Cherso in Echte Meisjes in de Jungle 2?”

 1. sanne says:

  Welke andere meisjes zouden er in zitten?
  Vorig jaar waren het allemaal duo’s, twee uit een programma in ieder geval.
  Zou er dan nog iemand van het vorige seizoen inzitten? Als je de Twitter van Britt Dekker leest, ging ze Ymke heel erg missen, of zou dat zijn om mensen er in te luizen.
  Tamara van New Chicks, dat lijkt me leuk als die er ook in zit.
  En, er zal dan vast nog een meisje uit BNTM inzitten of niet?
  Zouden er ook nog twee van dames in de dop inzitten? Moeten ze oppassen dat het niet een te Haags kliekje wordt. 🙂
  Ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen, ben wel benieuwd hoe dat uitpakt met Ad Visser, ben niet zo’n fan…

 2. danielle says:

  Dat is inderdaad een grote gok! Misschien hebben ze het dit keer anders gedaan en afzonderlijk meisjes geselecteerd. Al zou het superleuk zijn als Tamara van New Chicks er inderdaad in zit/

  En vast een meisje uit BNTM of HNTM. Misschien Tessa? Zou ook leuk zijn als Nancy meedoet! En ik hoop stiekem nog steeds uit Demet uit DIDD. Die is zo Amsterdams als het maar zijn kan …

  Misschien wil iemand ons verklappen wie er verder in zit?

  En ik ben ook benieuwd naar Ad Visser. Als-ie nu maar niet van die spirituele deuntjes gaat spelen …

Leave a Reply