River Island

Lipstick Kate

0 comments

Beauty | 13/09/2011

De één heeft z’n eigen tas, de andere krijgt een ster op een boulevard en weer een ander creëert gewoon d’r eigen lipstick. Dat laatste heeft topmodel Kate Moss gedaan. Dat topmodel weet al jaren wat hip is. Maar ook wat het goed doet bij het grote publiek. Reken maar dat dit ook weer een hit wordt.

De lijn van lipsticks is onderdeel van het merk Rimmel. En laat Kate daar nu net al dingen voor gedaan hebben ( lees gezicht van het merk). Het resultaat zijn zeven glanzende kleurtje die variëren van rood tot plum. De collectie is exclusief verkrijgbaar van 7 september tot en met 28 september bij drogisterij Boots. Daarna is de collectie in heel Groot-Brittannië verkrijgbaar.

En hopelijk ook bij ons. Want de lipsticks zien er ook van de buitenkant slick uit. Denk aan een zwart omhulsel met een ‘handtekening’ van Kate op de dop. Dat is nog eens een lipstick waarmee je gezien kunt worden. Laat dat maar aan Kate Moss over.

© 2011, Danielle. All rights reserved.

Leave a Reply