River Island

Oh Oh Cherso en De Villa voortaan op de dinsdagavond op RTL5

Oh Oh Cherso was afgelopen seizoenen vaste prik op donderdagavond, maar pas je tv-schema maar aan, want Oh Oh Cherso is vanaf september iedere dinsdagavond om 20.30 te zien. Dat maakte RTL onlangs bekend. En die dinsdagavond belooft overigens een echte zuip- en feestavond te worden op RTL5 …

Eerst wordt afgetrapt met twee afleveringen van X-Cherso. Daarin kunnen we in de audities talloze jongeren zien die allemaal mee wilden doen met het nieuwe seizoenen van Oh Oh Cherso. Tony en consorten beoordelen als volleerde Henk-Jan Smitsen de kandidaten en bepalen wie de uitverkoren jongeren zijn. In de daaropvolgende acht afleveringen kunnen we zien hoe de groentjes het er vanaf brengen met de Hagenezen in Oh Oh Cherso.

>> Gio is één van de nieuwskomers

Al hebben ze al verklapt dat ze moesten dealen met een huilende Barbie die heimwee had naar haar vriend. Welkom in Chersonissos.

Dan hopen we voor de deelnemers in De Villa dat ze het iets beter naar hun zin hebben. De Villa is een gloednieuwe reality-serie die ook  wordt geprogrammeerd op de dinsdagavond. In deze show delen een groep vrijgezelle mannen en vrouwen een villa in het immer chique Lloret de Mar. Onderling moeten zij uitzoeken wie hun ‘liefdesmatch’ is. En dat onderzoek gaat gepaard met een hoop drank, gefeest en uitwisseling van speeksel.

En mocht dit concept U bekend voorkomen? Dat kan, want er bestond al een Britse versie. Die overigens hilarisch was. Met dank aan ordinaire Britse wijven in te kleine bikini’s, opgepompte jongens en een enorme hoeveelheid drank. Eens kijken hoe die Nederlanders het er vanaf brengen. Zowel in Lloret de Mar als in Chersonissos.

Ps. Dol op Expeditie Robinson op donderdagavond? Geen probleem, want daar blijft het programma ook. Alleen wordt het straks gevolgd door Holland in the Hood.

© 2011, Danielle. All rights reserved.

Leave a Reply