River Island

Een stukkie zomer creëren met zomerparfums!

0 comments

Beauty | 16/07/2011

Kijk naar buiten en je denkt maar één ding: ‘Het lijkt wel herfst.’ En dat is nu net niet de bedoeling in juli. Maar Nederlands weer blijft nou – ehm – eenmaal onvoorspelbaar Nederlands weer. Dan kan je maar één ding doen, dan moet je zelf je eigen zomer in elkaar flansen. En waar kan je dan beter mee beginnen dan het opspuiten van een zomerparfum. We hebben de lekkerste varianten voor je op een rijtje gezet.

Foto: Lancome De L’Orangerie

Zomerparfums hebben zo hun voordelen. Zo zijn ze lichter en frisser en bevat het – soms – geen stoffen die in combinatie met de zon rare vlekken kunnen achterlaten op je huid. Daar heeft vandaag niemand in Nederland last van, maar gelukkig blijven de parfums wel even goed ruiken …

Burberry – Summer for Women eau de toilette (49 euro-100 ml)

L’Eau D’Issey Pour L’Ete eau de toilette (56 euro-100 ml)

DKNY Be Delicious Juiced Limited Edition eau de toilette (50 ml-36,50 euro)

Tommy Hilfiger: Hilfiger Woman Peach Blossom eau de parfum (50 ml-59 euro)

Paul Smith – Sunshine Edition eau de toilette (100 ml-45 euro)

© 2011, Danielle. All rights reserved.

Leave a Reply