River Island

Tatjana in Oh Oh 3

0 comments

Oh Oh Tirol | 10/03/2011

Tatjana mag dan wel de nieuwkomer zijn in ‘t gezelschap van de acht Hagenezen van Oh Oh Cherso, maar ze verklapt in een interview met het AD vandaag dat ze meedoet met een derde seizoen van de Oh Oh reeks. En dat is best opmerkelijk voor iemand die na ‘t nodige gedonder al eerder vertrok uit Oh Oh Tirol.

Volgens Tatjana aka Tijgertje heeft ze al haar handtekening gezet. Of de andere Hagenezen ook meedoen is nog niet bekend. Zeker gezien eerdere geruchten dat de hele crew wel eens vervangen kon worden.

Tatjana Liefhebber, zoals ze in ‘t dagelijks leven heet, hoopt in ieder geval dat de derde reeks zich afspeelt in een warmer oord. Mevrouw verkiest de Bahama’s boven Tirol. ‘Nooit meer wintersport,’ schijnt ze gegild te hebben. Dat is best begrijpelijk van iemand die het liefst in een tijgerkorsetje rond hupst op de dansvloer.

Geen wonder dat ze het niet zo lang heeft uitgehouden daar in Tirol.

Vooralsnog veroorzaakt ze nog steeds een hoop deining in Oh Oh Tirol. Niet in de laatste plaats omdat zij en Sniper het wel erg goed met elkaar kunnen vinden. Tot ergernis van Sniper’s vriendin Roos die ze nota bene samen in bed heeft aangetroffen in Tirol. Geeft toch te denken wat Tatjana dan zou uitspoken op de Bahama’s …

Update: De cast van de Hagenezen tekenden deze week een contract voor een nieuwe Oh Oh Cherso reeks. Alleen was Tatjana in geen velden of wegen te bekennen. Sterker nog, ze is al een week spoorloos.

© 2011 – 2014, Danielle. All rights reserved.

Leave a Reply