River Island

Echte Meisjes in de Jungle

2 comments

Film & TV | 11/03/2011

Nog steeds heimwee naar de catfights in de Gouden Kooi? Geniet jij mateloos van Dames in de Dop en was jij fan van Echte Gooische Meisjes? Kijk dan vooral naar Echte Meisjes in de Jungle waarin een aantal deelneemsters van de eerder genoemde programma’s proberen te overleven in de Surinaamse jungle. Dat is voor de meeste meisjes nog een behoorlijke opgave …

Door de rimboe van Suriname
De tien totaal verschillende meisjes maken vier weken lang een tocht door de rimboe van Suriname onder leiding van Quintis Ristie. Aan de hand van spannende, humoristische en soms loodzware opdrachten wordt bepaald wie van de meisjes het beste is opgewassen tegen de jungle en de hoofdprijs van maximaal 50.000 euro mee naar huis neemt.

De tien deelneemsters
De deelneemsters komen U vast vaag bekend voor. Zo hebben we daar Amanda en Nadia uit De Gouden Kooi. Vlogen elkaar tijdens dat realityprogramma al veelvuldig in de haren. Waren de rest van de tijd vooral met hun nagels bezig. Ook Anna en Michella uit Dames in de Dop waren niet bepaald Einsteins-in-spé, maar wonnen ieder wel een seizoen. Dat zou kunnen betekenen dat die meiden misschien nog eens doorzettingsvermogen kunnen tonen.

Dan zijn we stiekem meer bezorgd over Pauline en Leslie uit Echte Gooische Meisjes. Toentertijd konden we Pauline nog wel betrappen op een gezonde dosis humor, maar daar ontbrak het zelfs Leslie aan. Die was – op z’n zachtst gezegd – nogal verwend. Niet een eigenschap waar je het in ‘t algemeen mee redt in de jungle.

Ook twee modellen uit Benelux Next Top Model, Adinda en Yaëlle, gaan hun best doen in de jungle. Vooral van de laatste verwachten we veel. Niet op survival-gebied, maar eerder als ‘t gaat om liegen en bedriegen. Yaëlle was namelijk dat model-in-spé die iedereen vertelde dat ze groene ogen had in plaats van bruine ogen en vervolgens een verhaaltje op hing over misvormde ogen toen ze door de mand dreigde te vallen.

Gelukkig hebben we dan Britt en Ymke nog. Dat zijn de twee kandidaten uit Take me Out die iedere dag een man mochten beoordelen op zijn looks, intelligentie en zijn dagelijkse bezigheden. Britt blonk uit vanwege haar eigen blonde ietwat domme zelf, terwijl Ymke vanwege haar buitenissige uiterlijk én uitspraken onbedoeld de show stal.

>> Lees hier alles over de tien meisjes

Gebeten door een slang
Diezelfde Ymke werd overigens tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle gebeten door een slang en wist zo in haar ééntje al veel publiciteit te genereren voor het programma. Hopelijk slagen de andere meisjes er beter in om de Anaconda’s van hun lijf te slaan. Want een echt meisje kan overal overleven. Zelfs in de jungle.

>> Lees hier alles over Echte Meisjes in de Jungle

Vanaf 24 maart is Echte Meisjes in de Jungle te zien op RTL5 tussen 20.30 en 21.30

© 2011, Danielle. All rights reserved.

2 Responses to “Echte Meisjes in de Jungle”

  1. Eddie says:

    Die 2e van rechts (achter) lijkt net de travestiet versie van Peter R. de Vries!

  2. danielle says:

    Eh, dat is mij nog nooit opgevallen!

Leave a Reply