River Island

Burberry Patent Leather Peep Toe Pumps voor Valentijnsdag

1 comment

Fashion, Shoes | 07/01/2011

Ooit was Burberry een outdated fashionlabel, maar sinds een aantal jaar is ‘t weer helemaal terug. En ze stelen niet alleen de show met hun trenchcoats, maar ook met hun ge-wel-di-ge schoenen. Hun patent leather peep toe pumps zijn een uitstekend voorbeeld, want wat worden we d’r hebberig van. Vooral voor Valentijnsdag.

Dit maal geen schoenen met torenhoge hakken, maar een peep-toe pump met een bescheiden hakje die nog ‘t meest weg heeft van een kitten heel. En om het net die classy Burberry-feel mee te geven, is er een ouderwetse gesp op de neus bevestigd. Met een hartje erin.

Denkt U wat ik denk? Inderdaad, Valentijnsdag. Need to say more? Dish die vent en koop die schoenen. Waarschijnlijk gaat dit paar langer mee dan de meeste relaties.

Maar dat is nog niet alles, want aan de binnenkant is-ie gevoerd met de ouderwetsche Burberryprint. En je kan ‘m ook nog in verschillende kleuren kopen als rood – denk alweer Valentijnsdag-,  zwart of een klassiek perzikkleurtje. Het fijnste van dit alles? De schoenen kosten rond de 300 dollar per paar. Dat is nog best te overzien.

Zeker voor m’n moeder die een énorme Burberry-fan is en waarschijnlijk meteen naar deze site surft om ze eens even van dichtbij te bekijken. Overigens is zij niet de enige, want ook fashionbloggers zijn razend enthousiast. En terecht, met deze roze Burberry’s is Valantijnsdag nog nooit zo leuk geweest. Single of niet.

>> Lees hier alles over Burberry

© 2011, Danielle. All rights reserved.

One Response to “Burberry Patent Leather Peep Toe Pumps voor Valentijnsdag”

  1. Valentijn says:

    Hebben, hebben , hebben. Mooi!

Leave a Reply