River Island

Valentino Over-The-Knee Laarzen. Met een strik.

0 comments

Fashion, Shoes | 10/12/2010

In mijn schoenenkast staan enorm veel schoenen. Dat varieert van hakken, gympen, die foeilijke Uggs tot laarzen. Vooral veel laarzen. En nu heb ik een aantal laarzen gespot die daar zo bij kunnen; De Over-The-Knee-Boots met een strik. Van Valentino. Stiekem te mooi om in een schoenenkast te zetten.

Want deze laarzen moet je áán. Bij een jurkje of onder een fijn rokje. Ze zijn elegant, prachtig afgewerkt, verkrijgbaar in verschillende kleuren en absoluut niet ordinair vanwege dat geinige handelsmerk van Valentino: De Strik. Da’s best knap van die ontwerpers van Valentino, want met de meeste overknee laarzen zie je eruit alsof je meteen achter het raam kan op de Wallen.

Verliefd geworden op de laarzen? Dat wordt even sparen, want voor 1,595 dollar zijn ze van jou. Als je ze al kunt vinden tenminste, want in Amerikaanse warenhuizen als Neiman Marcus zijn de laarzen al uitverkocht. Staan ze helaas bij iemand anders in de schoenenkast …

© 2010, Danielle. All rights reserved.

Leave a Reply