River Island

Lady Gaga is born this way

Op Perez Hilton is al te zien in een video hoe Lady Gaga een paar zinsnedes galmde van haar nieuwe single ‘Born This Way’ tijdens de Monsterball tour in Antwerpen. De beroemde blogger leverde ‘t commentaar dat-ie niet kon wachten tot de héle single. Wij ook niet. En we hopen dat ze ‘t volgende week  speelt in Rotterdam op 30 november. Want dan zijn wij erbij.

En met wij bedoel ik in ieder geval vriendinnetje N, haar zusje en vriendinnetje D. Dat belooft al veel goeds, want hoewel we – afgezien van N’s zusje dan, de bofkont – dik in de dertig of veertig zijn, zijn wij ook zwaar fan van Lady Gaga. Daar hoef je nu eenmaal niet als zestienjarige voor rond te huppelen op deze aardbol.

Niet alleen vanwege de nummers die we veel en vaak draaien op Ipods, Iphones en op allerhande feestjes, maar ook door de bizarre uitdossingen, de outrageous kapsels en die fantastische schoenen. Ik weet niet of U die monsters wel eens aan de voeten van Lady Gaga hebt gezien, maar de meeste mensen zouden meteen op hun snuit gaan. Je moet op z’n minst een beetje gaga zijn, om ‘t daar op vol te houden.

Dat is nu precies de reden waarom wij naar een concert van d’r gaan. Kwaliteit gegarandeerd. Ze zingt live ( daar zou ene Britney Spears – waar hangt die trouwens uit –  nog wat kunnen leren), schrijft haar eigen nummers en danst ook nog eens een lekker moppie in die bizarre outfits. Het is de Madonna van de noughties. Niet dat Madonna daardoor niet meer aan te zien is, maar iedere grote entertainer heeft een waardig opvolger nodig.

Lady Gaga is waardig genoeg genoeg, lijkt ons zo. Vindt zichzelf een rasartiest die altijd en eeuwig mensen wil entertainen. Zelfs als ze boodschappen doet. Niet dat ze ooit meer boodschappen doet, maar het zou zomaar kunnen. De goedkeuring van Perez Hilton heeft ze, die van ons ook. Nu alleen wel even Born this Way helemáál zingen.

Kijk hier voor de video op Perez Hilton

En dit zou dan de nieuwe single moeten zijn:

Afbeelding

© 2010 – 2016, Danielle. All rights reserved.

4 Responses to “Lady Gaga is born this way”

 1. Pieter says:

  Hej, wat leuk, ik ga toevallig ook! ;-)))

 2. danielle says:

  Jaaaaaaaaaaaaaa!

  Door en ik vroegen ons laatst nog af wie die andere twee dan ook alweer waren. ‘Vast Piet,’ opperde ze nog, maar ik wist ‘t niet meer.

  Shame on me.

  Oh, het gaat zo gezellig worden dinsdag!

  • Pieter says:

   “maar ik wist ‘t niet meer.”

   OMGWTFBBQ? Hoe kan je dat nu vergeten? Ik was tot twee weken geleden nog helemaal in de stress op twitter omdat ik ‘t kaartje kwijt was…gelukkig heb ik het nu terug gevonden.

   Wel benieuwd naar die laatste persoon die meegaat. Ben het ook vergeten maar ik denk dat het vriendinnetje L. was (die van ‘t koppel L.&M.) Of vriendinnetje E. Na ja, het was in ieder geval een vriendinnetje! 😉

 3. danielle says:

  Pieter, ik schaam mij diep. Heel diep. Mijn nederige excuses ….

  Nu durf ik helemaal geen uitspraken meer te doen over die laatste persoon die meegaat 😉

Leave a Reply